Plantaardig voedingssupplement

Cumbetter is een plantaardig voedingssupplement dat dient ter ondersteuning van de vruchtbaarheid van de man. Cumbetter is geen vervanger van een gezonde en gevarieerde voeding.

Natuurlijke ingrediënten

Cumbetter is met grote zorg samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten met ieder een unieke positieve invloed op de kwaliteit sperma en de zaadlozing voor een betere vruchtbaarheid van de man.

Veilig en verantwoord

Het gebruik van Cumbetter is volledig veilig en verantwoord door het gebruik van natuurlijke ingrediënten. U ervaart geen negatieve bijwerkingen tijdens het gebruik van Cumbetter.

Natuurlijke ingrediënten stimuleren de vruchtbaarheid van de man

Natuurlijke ingrediënten in Cumbetter tabletten stimuleren een goede vruchtbaarheid van de man. De plantaardige ingrediënten in Cumbetter zijn met grote zorg geselecteerd en hebben ieder een unieke positieve invloed op de zaadlozing en kwaliteit sperma. Cumbetter kan langdurig gebruikt worden voor een continue positieve invloed op de vruchtbaarheid van de man.

Natuurlijke ingrediënten stimuleren de vruchtbaarheid van de man

Cumbetter ingrediënten voor goede kwaliteit sperma, meer sperma en een grote zaadlozing

Calcium voor een krachtige zaadlozing en bevruchting van de eicel

Calcium voor een krachtige zaadlozing en bevruchting van de eicel

Calcium is een van de natuurlijke ingrediënten in Cumbetter en heeft een positieve invloed op de vruchtbaarheid. Zaadcellen maken op het laatste moment vlak voor de bevruchting een enorme spurt onder invloed van Calcium waardoor de zaadcellen de eicel kunnen binnendringen. Ook speelt Calcium een belangrijke rol bij het samentrekken van de spieren tijdens de zaadlozing. Hierdoor maakt Calcium het mogelijk een krachtige zaadlozing te hebben waardoor de kans op goede vruchtbaarheid hoger is met het gebruik van Cumbetter.

L-Arginine voor meer sperma en een betere kwaliteit sperma

L-Arginine voor meer sperma en een betere kwaliteit sperma

Cumbetter bevat het ingrediënt L-Arginine dat een positieve invloed heeft op de kwaliteit sperma en zorgt voor de productie van meer sperma. L-Arginine heeft een ontspannende werking op de bloedvaten en bevordert de aanmaak van zuurstof in het bloed. Hierdoor kunnen de penis en zaadballen goed doorbloed raken voor stimulatie van de vruchtbaarheid. Een goede doorbloeding zorgt voor de aanmaak van meer sperma, meer zaadcellen en een betere kwaliteit sperma. Natuurlijke ingrediënten als L-Arginine zorgen voor een betere vruchtbaarheid van de man.

Muira Puama voor een verhoogde vruchtbaarheid en meer sperma

Muira Puama voor een verhoogde vruchtbaarheid en meer sperma

Ook Muira Puama is toegevoegd aan Cumbetter als een van de natuurlijke ingrediënten, en heeft een therapeutische werking heeft op de vruchtbaarheid. Het zorgt ervoor dat zwellichamen ontspannen en bloedvaten in de penis en zaadballen verwijden waardoor betere doorbloeding mogelijk is. Dit proces zorgt voor meer sperma productie, een grotere zaadlozing en een verhoogde vruchtbaarheid.

Ashwaganda voor meer sperma en zaadcellen, een hogere weerstand en betere vruchtbaarheid

Ashwaganda voor meer sperma en zaadcellen, een hogere weerstand en betere vruchtbaarheid

Ashwaganda (Withania Somnifera) heeft een positieve invloed op de vruchtbaarheid door de aanmaak van meer sperma en zaadcellen te bevorderen. Daarnaast stimuleert het ingrediënt Ashwaganda een betere weerstand voor bescherming van de zaadcellen voor een goede vruchtbaarheid.

Zink voor mobiliteit, snelheid, gezondheid, kwaliteit en kwantiteit van sperma

Zink voor mobiliteit, snelheid, gezondheid, kwaliteit en kwantiteit van sperma

Sperma bestaat voor een groot deel uit Zink. Zink is daarom als toegevoegd als een van de natuurlijke ingrediënten in Cumbetter en zorgt ervoor dat de testosteronproductie omhoog gaat. Veel testosteron is gunstig voor de mobiliteit sperma, snelheid van sperma en de vruchtbaarheid. Ook is Zink belangrijk voor goed sperma en gezond sperma en geeft een hoge concentratie Zink meer sperma en een hogere productie van zaadcellen waardoor de vruchtbaarheid hoger is.

Ingrediënten Cumbetter per tablet

Ingrediënten Hoeveelheid per tablet
Calcium (Oyster Shell Carbonaat) 105 mg
L-Arginine 100 mg
Muira Puama 25 mg
Fenusterols Fenegriek 20 mg
Ashwaganda Withania Somnifera 35 mg
Zink Monomethionine 10 mg

Overige ingrediënten: MCC, Dicalciumfosfaat, Siliciumdioxide, Cotton Seed Oil, Magnesiumstearaat (vegetable)